Pasta de bob

Salutare, dragilor!

Într-un articol despre bame, vă spusesem că-mi amintisem de bobul (denumit științific vicia faba) pe care-l mâncam în copilărie.

Aici în Sibiu, nu am găsit niciodată bob verde și…mama nu mai este ca să cultive și să-mi trimită…

Dar am găsit în schimb, la magazinul naturist, bob uscat

images

L-am pus la înmuiat o noapte și apoi l-am fiert.

După ce s-a fiert și s-a răcit, l-am decojit și apoi l-am făcut pastă cu ajutorul mixerului de mână. Am adăugat condimente și ulei de măsline presat la rece și l-am mâncat cu salată de verdețuri.

IMG_20170614_110102

E un deliciu bobul și este foarte hrănitor !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: