SĂRBĂTOAREA CĂRŢII RELIGIOASE LA SIBIU: TÂRGUL DE CARTE ŞI REVISTĂ RELIGIOASĂ, EDIŢIA A XIII-A

Dragilor

Am sărbătorit din nou anul acesta sărbătoarea cărţii de suflet la Sibiu.

Au fost 4 zile arhipline! Oare despre ce să vă povestesc mai întâi? Despre oamenii minunaţi pe care i-am revăzut sau i-am cunoscut anul acesta la Târg? Sau despre cărţile nou apărute, sau depre cele pe care le-am primit sau le-am cumpărat? Să vă povestesc despre trăirile intense din aceste zile, despre bogăţiile spiritual pe care le-am primit la această manifestare unică în Sibiu şi în Ţară? Aveţi puţintică rabdare şi vă voi povesti despre fiecare câte puţin!

Anul acesta, Târgul de carte religioasă de la Sibiu a fost unul cu totul special. În cadrul lui, a fost lansată ediţia a doua a cărţii ÎNDRĂZNESC SĂ TRĂIESC SĂNĂTOS.

Cartea aceasta este un mare dar pentru mine! De ce vă spun acest lucru? Deoarece cartea aceasta este rezultatul unor provocări care m-au scos din comoditate şi m-au scăpat de multe apucături nesănătoase. Ea m-a determinat să mă “reinventez” de nici eu nu mă mai recunosc. Într-un cuvânt, cartea aceasta mi-a schimbat viaţa, atât mie, cât şi multor personae la care ea a ajuns!

Lansarea ediţiei a II-a a cărţii ÎNDRĂZNESC SĂ TRĂIESC SĂNĂTOS  în cadrul Târgului de carte religioasă de la Sibiu, a fost o mare binecuvântare.

Mulţumim din suflet celor care au facilitate acest lucru!

 

În toată perioada Târgului am luat aminte la ce fel de oameni cuvântul “sănătate” are rezonanţă şi am băgat de seamă că majoritatea lor sunt oameni care au experienţă în a fi bolnav, care au câteva problemuţe cu sănătatea. Înţele, şi eu am procedat la fel! Înainte să mă apuc serios de îngrijirea sănătăţii credeam că ea este un buuuuuunus permanent pe care îl prmesc fără să fac nici un effort ca să beneficiez de el, dar m-am înşelat! Deşi nu am decât 36 de ani, am avut destule experienţe de nesănătate şi am avut dese contacte cu boala, aşa că am luat-o din timp şi m-am apucat să-mi refac sănătatea şi s-o îngrijesc, simţind cu toată fiinţa că este mult mai uşor să previi boala, decât să te lupţi cu ea! Şi cartea pe care tocmai am lansat-o este biruinţa mea asupra problemelor de sănătate atât personale, cât şi ale familiei mele.

ÎNDRĂZNESC SĂ TRĂIESC SĂNĂTOS sufleteşte şi trupeşte şi să împart bucuria mea cu toţi oamenii care doresc acelaşi lucru!

Am cunoscut la acest Târg oameni minunaţi. Când spun aceasta am în minte pe doamna aceea în vârstă care era îmbrăcată în acel superb costum albastru de lână, tricotat de nora dânsei. “Mi l-a dăruit atunci după nuntă şi încă îmi mai vine şi acum”, mi-a spus doamna! Minunat! Minunat!

Apoi, am cunoscut pe o doamnă doctor a cărei mamă, destul de în vârstă, urmează un program de terapie alimentară. Apoi, am cunoscut Părinţi minunaţi, de care sufletul meu s-a bucurat mult.

Pentru toate acestea ce pot să mai zic, decât să-mi plec fruntea şi să rostesc din toată inima: Doamne, mulţam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: