AM SPUS EU CĂ N-O SĂ MAI MĂNÂNC …. VINETE!

Da! Cred că uneori este nevoie să te loveşti de mai multe ori de pragul de sus ca să-l vezi pe cel de jos. Mi s-a întâmplat de două să mănânc vinete coapte pe jar, imbibate cu fum şi să-mi fie rău. De fiecare dată le-am vomat după 5 ore de la ingestia lor. Ei bine, dar acum a pus capac. Un asemenea rău de la ele n-am mai avut. Să vomiţi nişte legume după 5 ore de stat în stomac?

Da se poate pentru că fumul, sâmburii şi pâinea nemestecată bine îngreuiază digestia. De data asta mi-au ieşit pe nas vinetele de-adevăratelea şi m-am lecuit de pofta lor.

Eu pregătesc vinetele în cuptor şi apoi le dau prin sita de la moara de mână şi aşa sunt tolerate, dar afumate şi cu atâţea sâmburi cad foarte greu la stomac, dar plac la nebunie. Dacă mai adaugi şi maioneză sunt de-a dreptul criminale pentru stomac!

Vinetele sunt la mare căutare. Nu cred că există prea multe gospodine care să nu-şi pună în congelator vinete pentru iarnă. Dar cu toate acestea, vânăta nu este una dintre legumele cele mai valoroase. Eu m-am convins! Şi renunţând la ele nu am mare lucru de pierdut!

Dar, facă cine, ce-o vrea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: