Ce putem să mai mâncăm rapid dimineaţa?

Dragii mei
pentru că ne aflăm încă cu bucătăria întoarsă pe dos, zilele astea am folosit mult blenderul. Am fiert doar cerealele şi leguminoasele şi în rest crudităţi.
Dimineaţa am folosit mult pătrunjel verde. Da, poate nu vă vine să credeţi. Am luat din piaţă mai multe legături de pătrunjel şi l-am pus cu codiţele în apă într-o caserolă. Dimineaţa am încălzit nişte apă am pus cerealele fierte în blender, am turnat apa şi le-am mixat. Apoi am adăugat frunzele de pătrunjel şi doi morcovi fragezi şi o jumătate de avocado sau o mână de nuci sau puţin susan râşnit şi am mai trecut un mic dejun.
Am făcut astfel ca să nu ne împingă ispita să cumpărăm pită albă şi alte cele de uns pe ea…. Şi mă gândeam că atâta vreme cât folosim alimente integrale şi curate e bine de zeci de ori mai mult decât orice produs industrial din magazine.
Te grăbeşti dimineaţa şi n-ai timp să mesteci? Foloseşte aparatura adecvată. Desigur, să nu fie asta o obişnuinţă…
Cât de simplu este să speli câteva legume sau vedreţuri şi să le blendureşti şi apoi să adaugi 2-4 linguri de cereale integrale fierte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: