Cărţile DOINEI BLAGA

Dragii mei,

Sunt un om obişnuit ca şi Dvs. La un moment dat, medicamentele nu au avut efect bun asupra mea şi asupra copiilor mei şi atunci am căutat altă soluţie de vindecare.

Aşa, am descoperit Terapia prin alimentaţie şi Terapia prin iertare, lucrată în Biserica Ortodoxă, precum şi alte unelte de vindecare ale Ortodoxiei, cu ajutorul cărora am început un proces complex şi integral de vindecare a sufletului şi a trupului.

Toată povestea aceasta am cuprins-o într-o carte pe care am numit-o

ÎNDRĂZNESC SĂ TRĂIESC SĂNĂTOS.

coperta 1

De ce am numit-o aşa? Pentru că mi-a trebuit multă putere să mă desprind de felul obişnuit de vieţuire şi să fac schimbări majore în viaţa mea. Ba mai mult, în acele clipe grele de boală, de încercare, am trăit pe viu că eu nu pot să fac nimic, că numai Dumnezeu mai poate face ceva ca eu să mai pot continua viaţa.

Ştiţi care sunt cei mai mari duşmani ai fericirii noastre?

?

Nu ştiţi?

Aceşti duşmani sunt NEŞTIINŢA, UITAREA ŞI LENEA.

Dacă pe primii doi i-am mai potolit cumva, căci m-am deschis să primesc informaţiile şi le-am fixat în scris în această primă carte, pe care o ţin aproape  ca să îmi amintesc ce am scris şi când îmi mai vin lupte să mă las pe-o tânjeală, să mă mustre şi să-mi zică: Hei, tu care înveţi pe alţii, pe tine nu te înveţi…!?

Cu LENEA încă mă mai războiesc. Dar şi pentru ea am găsit remedii: mă ajută tehnologia, aparatele din bucătărie, pe care le-am prezentat pe larg în cea de-a doua carte a mea, SLUJIREA DIN BUCĂTĂRIE. Aceste unelte mă ajută foarte mult şi astfel nu stau mai mult de o oră pe zi în bucătărie.

Cartea de bucate pe anotimpuri este ghidul meu de alimentaţie, care îmi aduce aminte ce să gătesc zi de zi în funcţie de anotimp.

În fine, cartea MĂ BUCUR CĂ SUNT FEMEIE este cartea mea de suflet.
Nu ştiu dacă Dvs. vi s-a întâmnplat să mergeţi ani întregi la Biserică, să vă spovediţi şi să vă împărtăşiţi, să mergeţi la nu ştiu câte Sfinte Masluri şi totuşi viaţa Dvs. să fie lipsită de bucurie. Ba mai mult, să fie cuprinsă de neacceptare şi depresie.

Ei bine, eu aşa am fost. Adesea, mă trezeam apucată de o depresie care-mi paraliza viaţa. În timpul Terapiei prin alimentaţie, sufletul meu a început să se adune în sine, mintea a început să se clarifice şi aşa am descoperit răni adânci în suflet care îmi intoxicau viaţa.

Iertarea lui Dumnezeu a relelor ce mi le-am făcut singură şi iertarea mea dată celor care mi-au făcut mult rău în viaţă, mi-a vindecat sufletul şi trupul.

Dar asta nu înseamnă că acum stau în icoană. E nevoie de o atenţie permanentă şi o lucrare permanentă împreună cu Dumnezeu până la sfârşitul vieţii.

Am îndrăznit să scriu aceste cărţi pentru ca să vă fac şi vouă poftă să îndrăzniţi să veniţi la Cel care a spus: „Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni!”.

Să nu mă lăudaţi pe mine. Eu nu sunt decât un martor al bucuriei lui Hristos şi al lucrării Lui în mine.

Am scris acest articol şi datorită faptului că acum câteva momente am primit un mesaj de la o cititoare care mi-a umplut inima de bucurie, în care -mi spunea cât folos i-a adus şi îi aduce cartea Îndrăznesc să trăiesc sănătos.

Aici aveţi şi filmuleţul cu prezentarea cărţii ÎNDRĂZNESC SĂ TRĂIESC SĂNĂTOS în biserica noastră:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: