Doamne, era sa uit ca azi e ziua Sfantului Ioan Iacob Romanul

Dragilor

ce mare dar este sfanta noastra biserica…si ce mare binecuvantare ca am ajuns azi  la sfanta slujba… In timp ce sedeam la slujba, cineva a venit cu un buchet imens de trandafiri albi si alte flori minunate printre ele si le-a pus in vaza la picioarele icoanei Sfantului Ioan Iacob de la iconostas din st\nga, de langa usa unde intram sa primim binecuvantare pentru sfanta Impartasanie.

Cand am intrat sa asteptam sa vina parintele sa ne binecuvinteze, mirosea asa de frumos …si numai ce aud pe cineva care statea la rand la impartasit: ce frumoase flori! Da, le-a adus Ioana, ca e ziua Sfantului azi… Auzind, m-am trezit infiorata:

Doamne azi e 5 august, e ziua Sfantului Ioan Iacob…

ioan_iacob_hozevitul

moaste_sf_ioan_iacob5-300x225

Luata cu grijile vietii, cu planurile mele, cu toate celea…, am uitat a e 5 august si aseara nu am citit povestea de seara…

Doamne, iti multumesc ca m-ai ajutat sa ajung azi la biserica, ca altfel trecea praznuirea Sfantului ioan si eu eram pe langa atata binecuvantare si bucurie!!!!

Doamne sa ma ajuti sa citesc tot timpul povestea de seara si sa ajung la sfanta biserica. Multumesc!

Sfinte Ioane, astazi vreau sa-ti fac o ruga speciala, mai insistenta decat cea de obicei cand iti sarut sfanta ta icoana, te rog azi sa-L rogi pe Doamne sa-mi dea harul Sau si sa ma ajute sa ajut copilasii sa convietuiasca in pace si bunaintelegere si eu sa-i indrum cu dragoste pe Calea Domnului si spre Biserica. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: