Delicatesa de toamna: dovleacul copt

Dragilor

prinsa fiind cu cartile, n-am apucat sa va mai scriu despre bucatarie …

Tocmai am inceput cura cu dovleac…

Dovleac cu rozmarin

Cea mai delicioasa mancare de toamna, prajitura mea naturala preferata.

Multumesc lui Dumnezeu ca acum avem atatea inlesniri. Pana sa-mi cumpar cuptor electric cu ventilator, nu am stiut ce bunatate se ascunde intr-un dovleac. Acum, e o adevarata desfatare. Spal bine dovleacul, il tai in doua, il curat de samburi si il tai felii groase si il coc cu ventilatorul pe 200 grade timp de 45 de minute.

Copilasii mei se ling pe degete …., iar eu ma bucur cand ii vad cu cata placere mananca…

Unii adauga tot ferlul de chestii pe dovleacul copt, dar mie imi palce sa-i simt gustul lui natural. unii dovleci sunt atat de dulci, unii sunt mai fazi, dar asta e natura…., asa suntem si noi oamenii: unii mai dulci, altii acri-acri de tot… O daca am lucra la noi sa ne mai indulcim….

Pofta buna la dovleac!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: