Cum se face pesmetul

Dragilor

daca se intampla vreodata sa plecati departe de casa si doriti sa aveti hrana in siguranta, faceti-va un saculet de pesmet.

Iata cum am procedat: am copt paine din faina integrala de grau si secara, am lasat-o o zi si o noapte la racit, am taiat felii si apoi cuburi si am insirat-o pe o panza de bumbac pe un uscator de rufe.

Am asezat uscatorul la soare si din cand in cand am rascolit cubuletele, ca sa fie uscate bine.

Dupa ce s-au uscat, le-am pus intr-u saculet si le-am luat cu noi la mare.

Cu lapticuri si supe la rece, au fost foarte hranitori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: