Cum pregătim cerealele să fie mai digestibile

Salutare!

Știința o spune și noi simțim că cerealele sunt alimente complexe și greu de digerat.

Am tot auzit și citit despre acest subiect.

Am încercat și exersat tot felul de moduri de a pregăti cerealele pentru hrana zilnică.

Acum, voi vorbi despre grâu.

Din grâu am copt pâine. Pâine din făină integrală măcinată la moara de bucătărie.

Apoi mai fierbea grâu. Îl zdrobeam un pic la moară și-l fierbem.

Acum exersez pregătirea cerealelor germinate.

Am lăsat la înmuiat peste noapte grâul.

Am luat o parte din grâu și l-am zdrobit în tocătorul de legume cu lamă în forma de S și l-am fiert.

O parte l-am lăsat la încolțit.

Am luat o parte din grâul încolțit și l-am zdrobit și l-am fiert.

O parte l-am fiert așa întreg.

O parte de grâu încolțit l-am uscat ca să fac făină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: